HRM Solutions

Een baan in de buurt voor jou!

Een baan in de buurt vinden is lang niet altijd gemakkelijk. Bespaar u de moeite en laat Uitzendbureau het voor u doen. Wij zijn actief in verschillende branches en hebben een groot netwerk waarmee we u snel aan een baan kunnen helpen. Bovendien is werken in opdracht van een uitzendbureau erg gunstig. U doet het werk, u krijg het salaris en wij verzorgen de rest. Wij bieden u de mogelijkheid tot online inschrijven bij ons uitzendbureau, zodat wij snel voor u een baan in de buurt kunnen vinden. Een baan in de buurt zal altijd zoveel mogelijk op uw kwalificaties en interessegebieden afgestemd worden voor een optimaal resultaat. De beste plek voor snel een baan in de buurt is bij Van der Laan.

Online inschrijven

Nieuwe baan zoeken

Van der Laan uitzendbureau heeft altijd een forse hoeveelheid vacatures in haar bestand waarmee wij werkzoekenden snel een baan in de buurt kunnen bezorgen. Of het nu logistieke banen betreft of werken in de ICT, Van der Laan helpt u aan een baan. Bij ons uitzendbureau inschrijven volstaat en dan kunnen wij voor u aan de slag.

Uitzendbureau voor ZZP

Werk zoeken via ons uitzendbureau is voor iedereen mogelijk. Maar wij bieden als extra mogelijkheid en specialisme ZZP begeleiding aan. Hieronder valt het werk als een uitzendbureau voor ZZP evenals het ondersteunen van de ZZP’er. Een baan in de buurt als ZZP’er is afhankelijk van de locatie prima mogelijk. Neem vandaag contact op voor meer informatie omtrent onze dienstverlening voor de ZZP’er. Wij regelen snel een baan in de buurt voor u. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Van der Laan voor een baan en anders kunt u zich altijd bij ons uitzendbureau online inschrijven.

Informatie aanvragen

Online marketing