HRM Solutions

Werken als bakwagen chauffeur

Wilt u werken als bakwagen chauffeur? Dan bent u bij Van der Laan uitzendbureau aan het goede adres. In de functie van bakwagen chauffeur vervoert u goederen voor bijvoorbeeld horeca, winkels en particulieren. Het tijdig en correct laden en lossen van goederen hoort tot uw verantwoordelijkheden. Houdt u van aanpakken, bent u flexibel en bent u op zoek naar een afwisselende baan? Dan is een functie als bakwagen chauffeur bij Van der Laan uitzendbureau wellicht iets voor u! Kijk naar de actuele vacatures in onze vacaturebank of neem contact op om te bespreken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden die daar het beste bij passen.

Eisen en kwaliteiten

Als bakwagen chauffeur bent u van groot belang voor de logistieke processen van onze opdrachtgevers. De goederen die u vervoert moeten op een verantwoorde manier van punt a naar b worden getransporteerd. Hiervoor hebben wij vaste procedures en instructies die nageleefd moeten worden. Daarnaast heeft u een controlefunctie en voert u regelmatig controles uit op documenten zoals vrachtbrieven en laadlijsten. Als u bij Van der Laan uitzendbureau aan de slag gaat als bakwagen chauffeur zult u veel tijd door brengen op de bakwagen. Wij vragen daarom dan ook om de volgende competenties:

• In het bezit van rijbewijs C
• In het bezit van een digitale chauffeurspas
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Tenminste 2 jaar relevante werkervaring
• Nauwkeurig
• Flexibel
• Verantwoordelijk
• Goed kunnen samenwerken

Chauffeur binnenland

Van der Laan heeft een ruim aanbod aan tijdelijke en vaste banen in Nederland. Wilt u werken als chauffeur in het binnenland? Dan kunnen wij ongetwijfeld iets voor u betekenen. In onze vacaturebank treft u de actuele vacatures aan, neem snel een kijkje of er een baan voor u tussen zit! Zit er op dit moment geen passende vacature tussen, neem dan contact met ons op. Of schrijf u vandaag nog online in. De medewerkers van Van der Laan Uitzendbureau gaan dan aan de slag om te bemiddelen tussen u als werknemer en uw nieuwe werkgever. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden te laten werken als chauffeur.

VacaturebankOnline inschrijvenContact

Online marketing