HRM Solutions

Banen in de bouw

Wij hebben regelmatig leuke banen in de bouw beschikbaar. Ben je op zoek naar een baan in de bouw en wil je snel aan de slag? Van der Laan Uitzendbureau kan jou helpen! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling in de bouwsector. In ons contact met werknemers én werkgevers weten wij wat belangrijk is voor beide partijen. Wij spreken beide talen! Denk je al een tijdje: ‘Ik zoek werk in de bouw‘ dan heb je in ons de goede partij gevonden. Wij zijn als uitzendbureau voor de bouw gespecialiseerd in het plaatsen van gekwalificeerd en bekwaam personeel bij bouwbedrijven. Wij hebben regelmatig leuke banen in de bouw in onze vacaturebank. Neem snel een kijkje of voor jou de perfecte baan in de bouw er tussen zit!
Vacatures bekijken

Inschrijven voor een baan in de bouw

Wij hebben leuke banen in de bouw voor zowel fulltimers als parttimers. Wij zoeken altijd de best passende baan bij jouw wensen en kwalificaties. Je kunt bij ons gegarandeerd snel aan de slag! Inschrijven bij Van der Laan voor banen in de bouw betekent dat wij je helpen met het vinden van een baan die bij jou past. Je schrijft je bij ons in en wij regelen alles op de achtergrond. Op het sollicitatiegesprek na, die voer je uiteraard wél zelf! Wij beginnen graag direct met zoeken naar banen in de bouw die geschikt zijn voor jou. Schrijf je daarom vandaag nog in!

Ook banen in de logistiek

Door ons brede netwerk hebben wij ook altijd volop banen in de logistiek beschikbaar. Wij zijn sinds jaar en dag ook een uitzendbureau transport en logistiek. Ben je op zoek naar banen in de logistiek en beschik je over de juiste kwalificaties? Wij kunnen je snel uitzenden. Als planner, bestuurder of uitvoerder van logistieke processen, wij beschikken over diverse soorten logistieke banen. Wij kunnen je op korte termijn en naar tevredenheid aan een passende baan in de bouw, transport of logistiek helpen. Schrijf direct in!

Online inschrijven

Werkgevers en werknemers vinden ons ook via: uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs, banen in de techniek, ik zoek werk in de bouw, snel een baan, uitzendbureau techniek, uitzendbureau transport en logistiek, uitzendbureau voor de bouw, uitzendwerk in de bouw, vacatures bouwbedrijven, werken als chauffeur, werken in de techniek, werken als vrachtwagenchauffeur.

Online marketing