HRM Solutions

Banen in de logistiek

Van der Laan uitzendbureau biedt verschillende banen in de logistiek aan. Of u nu op zoek bent naar een baan als vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerker of orderpicker: Van der Laan uitzendbureau heeft het! Afhankelijk van uw voorkeur kunnen onze logistieke banen zowel nationaal als binnen heel Europa zijn. In onze vacaturebank zijn dan ook altijd veel banen in de logistiek en transport te vinden. Met uw inschrijving toetsen wij de openstaande vacatures aan uw kwalificaties. Zodra er een match is gevonden zullen wij u bij de juiste werkgever plaatsen. Schrijf u binnen enkele minuten eenvoudig en snel in bij ons uitzendbureau. Wij helpen u op korte termijn aan een passende baan!

Flexibele houding en transparant

Vacatures in de transport en logistiek hebben wij in de breedste zin van het woord in ons bestand staan. Wij staan bekend om onze flexibele houding en transparante manier van werken. Al ruim 25 jaar is Van der Laan uitzendbureau actief in uitzendwerk. Wij weten precies waar wij voor u een baan kunnen vinden dat geheel aansluit op uw wensen. U kunt zich bij ons inschrijven zonder rompslomp. Schrijf u vandaag nog in en u wordt opgenomen in ons bestand. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Heftruckchauffeur gezocht

Als heftruckchauffeur heeft u een belangrijke rol in de logistieke processen van onze opdrachtgevers. Tot uw taken behoren het verzendklaar maken van goederen en bestellingen en het uitvoeren van eenvoudige administratieve handelingen. De goederen moeten op een verantwoorde en veilige wijze in en uit het magazijn gereden worden. Hiervoor wordt gewerkt met procedures en instructies die nauwkeurig nageleefd moeten worden. Daarnaast heeft u een controlefunctie en voert u regelmatig controles uit op documenten zoals vrachtbrieven en laadlijsten. Werken als heftruckchauffeur betekent natuurlijk dat u veel uren doorbrengt op de heftruck. Onze opdrachtgevers vragen om de volgende competenties:

• In het bezit van rijbewijs B en heftruckcertificaat
• In het bezit van een digitale chauffeurspas
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Nauwkeurig
• Flexibel
• Verantwoordelijk
• Goed kunnen samenwerken

Beschikt u over deze competenties en heeft u interesse in een baan als heftruckchauffeur? Schijf u dan in bij ons uitzendbureau of neem contact met ons op!
 
Vacaturebank Online inschrijven

Online marketing