HRM Solutions

Banen in de techniek

Voor banen in de techniek ben je bij Van der Laan Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij ons ben je geen nummer en kom je bovendien terecht in een warme omgeving. Van der Laan is oprecht geïnteresseerd in wie je bent. We willen weten waar je goed in bent en waar je voorkeuren liggen. In onze vacaturebank vind je altijd veel banen in de techniek aan. Ben jij gemotiveerd en een echte doorzetter? Schrijf je dan vandaag nog in bij Van der Laan uitzendbureau en binnen no-time vinden we voor jou de juiste baan.

Online inschrijven

Werken in de techniek

Werken in de techniek is via Van der Laan in iedere vakdiscipline mogelijk. Of je nu wilt werken als heftruckchauffeur, automonteur of dat je voorkeur meer ligt bij de installatietechniek, ICT of werktuigbouw; bij Van der Laan ben je aan het juiste adres. Wil jij werken in de techniek en ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn? Schrijf je vandaag nog in bij ons uitzendbureau.

Technisch talent gezocht!

Van der Laan Uitzendbureau brengt technisch talent in contact met interessante opdrachtgevers in de techniek. Zo bieden wij dan ook continue nieuwe vacatures aan. Staat jouw ideale baan in de techniek er niet tussen? Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau en we gaan direct voor jou op zoek naar de juiste banen in de techniek.

Neem contact op

Online marketing