Chauffeur vacatures

Chauffeur vacatures (fulltime en parttime)

Ben jij chauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Van der Laan Uitzendbureau heeft namelijk meerdere chauffeur vacatures openstaan. Wij zoeken voor diverse transportbedrijven en logistieke dienstverleners vrachtwagenchauffeurs met een C Rijbewijs of een CE Rijbewijs. Ook hebben we zowel parttime transportfuncties als fulltime vacatures voor chauffeurs.

Bekijk het overzicht

Wil jij het liefst internationaal rijden? Hou je van distributietransport in Nederland? Waar jij ook voor gaat, we hebben passende vacatures. We zoeken niet alleen allround chauffeurs, maar ook specialisten. Heb je ervaring in koelvriestransport of containertransport? Kan je omgaan met een kipper oplegger of kooiaap? Heb je een hijsbewijs? Ook dan hebben we een uitdagende transportbaan die bij jouw skills past. Bekijk snel het overzicht met de nieuwste chauffeur vacatures.

Solliciteer online op onze vacatures

Je kunt in onze vacaturetool eenvoudig vacatures filteren op basis van jouw voorkeuren. Zoek bijvoorbeeld op chauffeursfuncties in jouw provincie of filter op het type dienstverband. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Dan kun je meteen online solliciteren. Vul je gegevens in, voeg je cv toe en schrijf een korte motivatie. Of solliciteer supersnel met je LinkedIn-profiel op een van onze vacatures.

Ontvang nieuwe transport vacatures per e-mail

Het kan natuurlijk gebeuren dat jouw ideale baan er op dit moment net even niet bij zit. Dan is het slim om een jobalert aan te maken. Laat ons weten wat voor baan jij precies zoekt. En hoe vaak je een update in je mailbox wilt ontvangen. We houden je dan op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw wensen! Makkelijk toch?

Werken als chauffeur via Van der Laan Uitzendbureau

Misschien twijfel je nog: aan de slag via een uitzendbureau? Goed dat je het even noemt. Wij zijn geen standaard uitzendbureau, maar een specialist met een uitgebreid netwerk in transport en logistiek. Daarom hebben we de leukste banen voor jou als chauffeur. We bieden een uitstekend salaris (D-schaal of soms E-schaal). En bereiden je goed voor op je eerste werkdag. We investeren in je opleiding en er zijn vaak mogelijkheden voor een vast dienstverband, bij ons of bij de opdrachtgever. 

 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert