HRM Solutions

Distributiechauffeur

Wilt u werken als distributiechauffeur? Wij hebben een ruim aanbod aan banen in de techniek en logistieke sector. Als distributiechauffeur bij Van der Laan uitzendbureau bent u verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van onze opdrachtgevers Het tijdig en correct laden en lossen van goederen hoort tot uw verantwoordelijkheden. Houdt u van aanpakken, bent u flexibel en bent u op zoek naar een afwisselende baan? Dan vindt u wellicht wat u zoekt in een functie als distributiechauffeur bij Van der Laan uitzendbureau. Kijk naar de actuele vacatures in onze vacaturebank of neem contact op om te bespreken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden die daar het beste bij passen.

Eisen en kwaliteiten

Als distributiechauffeur heeft u een belangrijke rol in de logistieke processen van onze opdrachtgevers. Uw hoofdtaak is het vervoeren van goederen voor onze opdrachtgevers. Het spreekt voor zich dat de goederen op een veilige manier van punt A naar B vervoerd moeten worden. Hiervoor wordt gewerkt met procedures en instructies die nauwkeurig nageleefd moeten worden. Daarnaast heeft u een controlefunctie en voert u regelmatig controles uit op documenten zoals vrachtbrieven en laadlijsten. Werken als distributiechauffeur betekent natuurlijk dat u veel uren doorbrengt op de weg. Onze opdrachtgevers vragen daarom dan ook om de volgende competenties:

  • In het bezit van rijbewijs CE
  • Tenminste 1 jaar relevante ervaring
  • In het bezit van een digitale chauffeurspas
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Verantwoordelijk
  • Goed kunnen samenwerken

Chauffeur bloementransport

Van der Laan heeft ook een ruim aanbod aan banen in de bloementransport. Wilt u werken als chauffeur bloementransport? Grote kans dat wij voor u dan de ideale baan hebben. In onze vacaturebank treft u de actuele vacatures aan. Neem snel een kijkje of er een baan voor u tussen zit! Ziet u op dit moment geen vacature voor chauffeur bloementransport staan? Neem dan contact met ons op, of schrijf u vandaag nog online in. De medewerkers van Van der Laan Uitzendbureau gaan dan aan de slag om te bemiddelen tussen u als werknemer en uw nieuwe werkgever. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden te laten werken als heftruckchauffeur.

 

Vacaturebank Online inschrijven

Online marketing