HRM Solutions

Ik zoek werk in de bouw

Zoek je werk in de bouw en heb je een leuke vacature gezien bij Van der Laan? Dan zien wij graag jouw sollicitatie verschijnen. Om te solliciteren moet je eerst een online profiel aanmaken met je persoonlijke gegevens. Vervolgens kun je reageren op vacatures en binnen één werkdag krijg je een reactie op je sollicitatie. Als we denken dat jij een goede match bent, plannen we een kennismakingsgesprek in. Schrijf je dan vandaag nog in bij Van der Laan Uitzendbureau en wij gaan direct voor jou aan de slag.
Online inschrijven

De voordelen van een Flexwerker

Tegenwoordig krijg je niet snel meer een vast contract. Flexwerk is veel aantrekkelijker dan je misschien denkt. Via flexcontracten kan je tot 5,5 jaar aan de slag bij een werkgever, terwijl met tijdelijke contracten je vaak al na 2 jaar moet vertrekken. Bij Van der Laan krijg je dus langer de tijd om jezelf te bewijzen en een vast contract in de wacht te slepen. Bovendien heerst er bij Van der Laan een informele sfeer en zijn we oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en voorkeuren. Ben jij gemotiveerd, een echte doorzetter en zoek jij werk in de bouw? Schrijf je in bij Uitzendbureau Van der Laan.

Schrijf je nu in bij Van der Laan Uitzendbureau

Bij Van der Laan kom je terecht in een warme omgeving. Wij willen weten waar je goed in bent, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen aan een baan die bij jou past. Wil jij snel aan het werk? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kost niet meer dan 5 minuten en daarna kun je meteen op vacatures reageren. Wil jij meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Informatie aanvragen

 

Online marketing