Intermediairs

Steeds meer kleine en middelgrote uitzendbureaus kiezen ervoor hun backoffice uit te besteden aan Van der Laan Payroll. De uitzendbureaus willen de backoffice uitbesteden om zich op volledig te kunnen richten op de commerciële activiteiten, namelijk het bemiddelen van arbeid.  Op deze manier kan een uitzendbureau intermediair zich meer richten op de kerntaken, zoals het vinden van de perfecte match. Administratieve rompslomp is hierdoor verleden tijd. 

Meer tijd voor uw kernprocessen

Bovenstaande zaken kosten veel tijd en binnen ons vakgebied gaan de veranderingen binnen wet- en regelgeving erg snel. Het uitbesteden van de backoffice via Van der Laan payroll zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar alle bijbehorende administratieve, financiële en juridische rompslomp en dat u zich volop kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. 

Zekerheid

Door een samenwerking met Van der Laan Payroll is uw onderneming direct gecertificeerd. Doordat Van der Laan Payroll uw backoffice verzorgt voldoet u ook meteen aan de strengste kwaliteitsnormen en certificaten voor uitzendondernemingen, zoals NEN 4400-01, NBBU en WKA.

HR partner

Heeft u behoefte aan kennisdeling en advies, over bijvoorbeeld contracten of cao toepassing? Van der Laan Payroll is op dat gebied een deskundige partij die u hierin adviseert. Samen met u streven we naar ons gemeenschappelijk doel: meer omzet genereren op een kwalitatieve basis! Met oog voor u, uw klant en uw medewerker.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert