HRM Solutions

Payroll factor

Van der Laan werkt volgens een gunstig payroll tarief dat is gebaseerd op een vaste payroll factor. De payroll factor is de payroll berekening die wij hanteren voor het uitvoeren van uw personeelsadministratie. De ‘factor’ in payroll is de vermenigvuldiging waarmee u precies kan uitrekenen wat een medewerker u kost. De payroll factor speelt een belangrijke rol bij de berekening van payrollkosten. De payroll is namelijk de factor waarmee het brutoloon van uw werknemer vermenigvuldigd wordt. De hoogte van het brutoloon bepaalt u bij payrolling zelf. Met de payroll factor kunt u dus zelf een payroll berekening uitvoeren en heeft u direct inzicht in uw totale personeelskosten.

Wat zit er verwerkt in de payroll factor?

De payroll factor houdt rekening met alle verplichte werkgeverslasten zoals sociale verzekeringen, opbouw van vakantiegeld, fiscale afdrachten en pensioenopbouw. Ook zijn in ons payroll tarief de kosten voor de salarisadministratie, eventueel ziekteverzuim en UWV-procedures verwerkt. De payroll factor is dus écht een all in tarief. De hoogte van de payrollfactor varieert per type werkuren.

Waarom kiezen voor payrolling?

Het uitbesteden van payrolling bij Van der Laan biedt veel voordelen. U kunt uw eigen personeel werven, u bepaalt zelf wat uw werknemers verdienen en verzorgt zelf de planning en het contact met de medewerker. Maar alle administratieve, fiscale en juridische verantwoordelijkheden nemen wij van u over. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijfsvoering.

Ontdek wat u kunt besparen met payrolling

U bent bovendien veelal goedkoper uit dan wanneer u zelf mensen in dienst neemt. En dat heeft weer te maken met ons een gunstige payroll tarief, dat gebaseerd is op een aantrekkelijke payroll. Wilt u weten wat u kunt besparen? Vraag vandaag nog een offerte aan met daarin een heldere payroll berekening op basis van een gunstige payroll.

 

 

Online marketing