HRM Solutions

Payroll goedkoop

Payrolling biedt u de mogelijkheid om te groeien, zonder dat u zelf werknemers in dienst neemt. Van der Laan verzorgt goedkope payrolling in alle branches en sectoren. We werken met een duidelijke payroll factor en een scherp payroll tarief. Dat maakt payroll goedkoop en een aantrekkelijk alternatief voor het zelf in dienst nemen van personeel.

Voordelen van payrolling

Door het gunstige payroll tarief bent u bij Van der Laan met payroll goedkoop uit. Maar er zijn meer redenen om voor payrolling te kiezen. Payrolling biedt u ook gemak. Bovendien blijft u zelf in controle. Bij payrolling werft en selecteert u zelf uw werknemers. Ook bepaalt u zelf tegen welke arbeidsvoorwaarden u hen aanneemt. Maar de medewerkers komen in dienst bij Van der Laan. Wij verzorgen voor u de fiscale, administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap. Dat scheelt u veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw bedrijf.

Payroll factor

Als u kiest voor payrolling, krijgt u te maken met een payroll tarief. Dat tarief is het uurloon van een medewerker die u via een payroll constructie in dienst neemt. Het payroll tarief komt tot stand door het brutoloon van een medewerker te vermenigvuldigen met de payroll factor. De hoogte hangt van verschillende zaken af. Maar één ding is zeker: payroll is goedkoop.

Goedkope payroll door van der laan

Dat payroll goedkoop is, zegt niets over de kwaliteit die u krijgt. Die is namelijk hoog. Van der Laan Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU. Dat biedt u de zekerheid dat we op de hoogte zijn van en voldoen aan actuele wet- en regelgeving. Onze personeelsadministratie voldoet aan de eisen van NEN-4400-1 en we beschikken over verklaringen van de Belastingdienst waaruit blijkt dat we premies en belastingen op tijd en volledig voldoen. Kortom, we bewijzen elke dag dat payroll goedkoop kan zijn, zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, service en kwaliteit.

Ontdek dat payroll goedkoop is

Bij Van der Laan Uitzendbureau bewijzen we graag dat payroll goedkoop is en aantrekkelijker dan het zelf in dienst nemen van personeel. Bent u nieuwsgierig naar onze payroll tarieven en payroll factor? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat aan. U ontvangt een heldere payroll berekening en ontdekt dat payroll goedkoop is en u veel geld en zorgen kan besparen. Bovendien weet u aan de hand van onze payroll rekening precies wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent.

 

Online marketing