HRM Solutions

Payroll in de bouw

Van der Laan payrolling is het bedrijf voor het uitbesteden van uw gehele personeelsadministratie. U doet uw werk, heeft uw eigen personeel en u heeft niet te maken met alle fiscale en juridische verantwoordelijkheden. U wordt niet belemmert in uw werkzaamheden en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor een goede payroll in de bouw is Van der Laan uw dienstverlener.

Offerte aanvragen

Aantrekkelijk payroll tarief

Wij werken doelgericht, transparant en efficiënt tegen een aantrekkelijk payroll tarief. De experts van Van der Laan zijn goed op de hoogte van alle juridische en fiscale zaken die komen kijken bij de personeelsadministratie in de bouw. Wij weten precies waar wij u van dienst kunnen zijn. Kies voor payroll in de bouw voor Van der Laan als uw payroll dienstverlener.

Administratie uitbesteden

Onder payroll in de bouw verstaat Van der Laan alle juridische en fiscale zaken die bij het inlenen van personeel komt kijken. Ongeacht het hierbij uitzendkrachten, ZZP’ers of eigen personeel betreft. Van der Laan payrolling bekijkt uw situatie en komt dan met een scherp payroll tarief, waarmee payroll in de bouw aantrekkelijker is dan het zelf regelen. Ook kan u er voor kiezen om enkel de salarisadministratie uit te besteden bij Van der Laan. Wij zullen alle administratieve werkzaamheden voor u verzorgen en u heeft de garantie dat alles goed en tijdig wordt geregeld.

Van der Laan Uitzendbureau payrolling

Van der Laan payrolling kan u gemakkelijk inschakelen voor payroll in de bouw evenals voor andere branches. U vraagt een offerte op en hierin treft u precies aan wat het payroll tarief is. U ziet ook welke payroll factor Van der Laan voor uw bedrijf hanteert en hoe deze payroll berekening wordt uitgevoerd. U zult zien dat Van der Laan voor payroll in de bouw uw partner is om payroll goedkoop uit te besteden. Meer vragen? Uiteraard kan u voor al uw vragen met betrekking tot payroll in de bouw contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt voor als u vragen heeft over onze salarisadministratie mogelijkheden.

 

Online marketing