HRM Solutions

Payroll tarief

Het payroll tarief is het bedrag dat u per uur betaalt voor een werknemer met een payroll constructie. Het payroll tarief is gebaseerd op de payroll factor. Dit is een factor waarmee het brutoloon van een medewerker wordt vermenigvuldigd. En dat bepaalt u bij payrolling zelf.

Payroll berekening aanvragen

Payrolling bij Van der Laan

Payrolling is de laatste jaren in opkomst. Het biedt u de mogelijkheid om extra medewerkers in te schakelen, zonder dat u die zelf in dienst hoeft te nemen. Dat doet Van der Laan namelijk voor u. Uw personeel werkt voor u, maar is bij ons in dienst. Wij nemen u de juridische en fiscale verantwoordelijkheden uit handen tegen een aantrekkelijk payroll tarief. Uw medewerkers merken daar zelf niets van.

Voordelen van payrolling

Als u kiest voor payrolling, kunt u zich concentreren op uw core business. Alle administratieve, juridische en fiscale zaken worden voor u geregeld. Bovendien ligt het payroll tarief vaak lager dan het bedrag dat u kwijt bent als u zelf een medewerker in dienst neemt. Een win-winsituatie dus.

Van der Laan: specialist in payroll

Kies net als veel andere mkb-bedrijven voor de payroll services van Van der Laan. Wij bieden u heldere, betrouwbare en prettige payroll voorwaarden en een aantrekkelijk payroll tarief volgens marktconforme payroll factor. Van der Laan payrolling is in alle branches en sectoren actief. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en werken volgens de NEN-4400-1 certificatie. Dat geeft u de garantie dat we payroll volgens de regels van de wet uitvoeren. Onze medewerkers volgen de wetgeving rond payrolling op de voet en voeren payroll voor u op betrouwbare en bekwame wijze uit. En naast een gunstig payroll tarief kunt u rekenen op persoonlijke service, flexibiliteit en een afspraak-is-afspraak mentaliteit.

Vraag vrijblijvend een payroll berekening aan

Meer weten over de manier waarop we payrolling verzorgen of over onze scherpe payroll factor en tarieven? Vraag vandaag nog een payroll berekening aan. U ontvangt vervolgens razendsnel een heldere offerte waarmee u inzicht heeft in de kosten van payrolling. Ook leggen we verder uit hoe we werken en wat u kunt verwachten, zodat u weet waar u aan toe bent als u kiest voor payrolling door Van der Laan.

Offerte aanvragen

Online marketing