HRM Solutions

Personeel gezocht Utrecht? Van der Laan helpt!

Personeel gezocht Utrecht? Wij helpen je het juiste personeel te vinden. Wij bij Van der Laan Uitzendbureau hebben een divers en up to date  bestand werkzoekenden en zijn actief in de vier branches; Zorg en Welzijn, Bouw en Techniek, ICT  en Transport en Logistiek.

Wij helpen jou actief met de zoektocht naar het juiste personeel. Mocht de juiste kandidaat niet te vinden zijn in ons bestaande bestand dan gaan we verder voor je op zoek. Dus zoek je personeel in de omgeving Utrecht of daarbuiten, Van der Laan Uitzendbureau helpt je uit de brand!

Personeel gezocht in Nederland

Van der Laan Uitzendbureau is niet alleen actief in de omgeving Utrecht maar in heel Nederland. Omdat wij gevestigd zijn in het centrale Nieuwegein en een landelijke netwerk hebben kunnen wij ook de rest van Nederland bedienen. Zo hebben wij werkzoekenden in ons bestand uit de verschillende windstreken van het land.

Wil je snel een uitzendkracht inhuren?

Personeel gezocht Utrecht of misschien zoek je wel personeel buiten de provinciegrenzen van Utrecht. Geen probleem voor Van der Laan Uitzendbureau. Wij kunnen snel schakelen omdat wij een groot bestand werkzoekende hebben in heel Nederland binnen onze branches Zorg en Welzijn, Bouw en Techniek, ICT en Transport en Logistiek.  Wij nodigen je graag uit telefonische contact met ons op te nemen zodat wij jouw wensen kunnen bespreken, snel kunnen schakelen en op korte termijn een werknemer kunnen plaatsen.

Contact

Online marketing