HRM Solutions

Snel een baan

Zoek jij snel een baan? Dan ben je bij Van der Laan Uitzendbureau aan het juiste adres. Van der Laan helpt iedereen snel aan een baan in de volgende branches: transport & logistiek, detailhandel, zorg & welzijn, techniek en de bouw. Bij Van der Laan Uitzendbureau kom je terecht in een warme omgeving. Er heerst een informele sfeer en we zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat jouw wensen en voorkeuren zijn, zodat we snel een baan voor je vinden die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in bij ons uitzendbureau en wij gaan direct voor je aan de slag.

Online inschrijven

Nieuwe baan zoeken

Een nieuwe baan zoeken kan een tijdrovende en vermoeiende opgave zijn. Snel een baan via Van der Laan kan doordat wij de juiste partijen met elkaar verbinden. Met onze jarenlange ervaring en jouw voorkeuren weten wij snel de juiste koppeling te maken. Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze vacatures? Bekijk ons aanbod en schrijf je direct in bij ons uitzendbureau. Binnen no-time helpen wij jou aan een passende baan.

Snel een baan bij Van der Laan Uitzendbureau

Snel een baan in de buurt. Dat is het ideale scenario en Van der Laan begrijpt dit als geen ander. Wij helpen je snel aan een baan en dat zo dicht mogelijk bij huis. Schrijf je vandaag nog in bij ons uitzendbureau en wij gaan direct voor je aan de slag. Voor meer informatie over onze vacatures of andere mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Stel een vraag

Online marketing