HRM Solutions

Uitzendbureau inschrijven

Ben je werkzoekende en wil je jezelf online bij een uitzendbureau inschrijven. Dit kan snel en gemakkelijk bij Van der Laan Uitzendbureau. Van der Laan Uitzendbureau is namelijk altijd op zoek naar talent en heeft zich gespecialiseerd in de volgende branches:

Als je bent ingeschreven dan gaan wij op basis van jouw wensen en voorkeuren proberen een vacature te vinden die het beste bij jouw profiel past. Met ons uitgebreide netwerk in uitzendwerk hebben wij altijd binnen no-time een geschikte baan gevonden. Of je nu op zoek bent naar een baan in de Transport en Logistiek, Bouw en Techniek, ICT of Zorg & Welzijn. Bij Van der Laan Uitzendbureau ben je aan het juiste adres. Schrijf je nu in bij ons uitzendbureau en wij gaan direct voor je aan de slag!

Online inschrijven

Van der Laan Uitzendbureau zoekt talent

Binnen Van der Laan heerst een informele sfeer. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en we willen graag weten waar jij in uitblinkt. Zo kunnen we jou zo snel mogelijk aan een nieuwe baan helpen die bij jou past. Hebben we de juiste baan voor jou gevonden? Dan krijg je van ons een uitgebreide uitleg voor je aan de slag gaat in je nieuwe baan. Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat we op tijd jouw salaris storten, zoals is afgesproken in de CAO.

Direct bij ons uitzendbureau inschrijven?

Wil jij direct bij ons uitzendbureau inschrijven? Plaats een goed profiel en CV en die droombaan komt vanzelf naar jou toe. Heb je eenmaal een baan gevonden via Van der Laan Uitzendbureau, dan bewaren we jouw gegevens, zodat je ze later altijd weer kunt hergebruiken. Heb je vragen over onze vacatures of wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.
Contact

Online marketing