HRM Solutions

Uitzendbureau medisch personeel

Van der Laan is een allround uitzendbureau voor medisch personeel. Je CV is belangrijk. Maar bij Van der Laan Uitzendbureau is het belangrijker wie je bent. Wat je karakter is. En of je bereid bent om te leren. Van der Laan Uitzendbureau is oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en voorkeuren. Wij dagen jou uit om nader met ons kennis te maken. Laat je verrassen door onze werkwijze en wie wij zijn. Schrijf je vandaag nog in en maak kennis met de informele sfeer van Van der Laan Uitzendbureau.
Online inschrijven

Werken als verpleegkundige

Wil jij werken als verpleegkundige en zoek je een passende baan in de zorg? Als uitzendbureau medisch personeel hebben wij een uitgebreid netwerk aan werkgevers, zodat je gegarandeerd op de juiste plek terecht komt. Bij ons ben je gaan nummer. Bij Van der Laan kom je terecht in een warme omgeving en we zijn echt geïnteresseerd in wie je bent. Zodra we een juiste baan voor jou hebben gevonden gooien we jou niet in het diepe. Je krijgt van ons een uitgebreide uitleg voordat je aan de slag gaat in je nieuwe baan.

Schrijf je nu in bij Van der Laan

Heb je een leuke vacature gezien bij Van der Laan? Ben jij gemotiveerd en een echte doorzetter? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet komen. Om te solliciteren moet je eerst een profiel aanmaken. Dit kost maar 5 minuten van je tijd. Heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Informatie aanvragen

Online marketing