HRM Solutions

Uitzendbureau Nieuwegein

Je bent op zoek naar een Uitzendbureau Nieuwegein. Van der Laan Uitzendbureau in Nieuwegein is een van deze uitzendbureaus en heeft ruim 20 jaar uitzendervaring.  Ben je op zoek naar een baan of wil je zo snel mogelijk een vacature ingevuld hebben. Wij bij Van der Laan kunnen jou  bij deze vraagstukken van dienst zijn.  Van der Laan specialiseert zich op vier verschillende branchegebieden, te weten; Zorg en Welzijn, Bouw en Techniek, ICT en Transport en Logistiek. Wij zorgen dat onze werkzoekenden met zorg worden geselecteerd en geplaatst. Dus ben je werkgever of ben je op zoek naar een baan. Neem contact op met het uitzendbureau Van der Laan in Nieuwegein en wij helpen je graag verder.

Contact

Je bent op zoek naar personeel? Van der Laan, het uitzendbureau in Nieuwegein helpt je verder.

Goed personeel is een wens van iedere ondernemer en hr-medewerker. Wij bij Van der Laan uitzendbureau hebben veel werkzoekende in ons bestand waar we in eerste instantie in gaan zoeken nadat wij een duidelijk beeld hebben weten te scheppen van de wensen. Mocht de gewenste kandidaat niet in ons bestand zitten dan gaan we gericht op zoek naar de perfecte kandidaat welke we dan heel graag aan je willen voorstellen.  Kortom wij ontzorgen in de zoektocht naar goed passend personeel . Ook als je snel een uitzendkracht wil inhuren. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een offerte aan.

Maak je profiel aan

Ons bestand met werkzoekende vullen we graag aan om zo onze openstaande vacatures perfect te kunnen matchen met de juiste kandidaat. Wij zijn actief in 4 verschillende branches .
Zorg en Welzijn
Bouw en Techniek,
ICT
Transport en Logistiek

Ben je werkzoekende in een van bovenstaande branches. Maak dan zo uitgebreid mogelijk je eigen profiel aan. We zullen je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en gaan op zoek naar een baan die bij je past.

Profiel aanmaken

Online marketing