HRM Solutions

Uitzendbureau techniek

Heeft u een technische achtergrond en zoekt u een nieuwe baan in de techniek? Van der Laan is uw uitzendbureau techniek. Vanuit ons uitzendbureau techniek zorgen wij voor de plaatsing van technisch personeel bij de juiste werkgever. Ook bemiddelen wij tussen werknemer en werkgever voor elke vakdiscipline binnen de techniek.

Van der Laan uitzendbureau techniek werkt met bedrijven, groot en klein, in heel Nederland samen. Ook kunnen wij eventueel technisch personeel buiten de grenzen bij werkgevers plaatsen. Binnen de techniek is het van belang dat er een goede kennis van de industrie aanwezig is. Van der Laan uitzendbureau techniek beschikt over deze kennis dankzij ervaring en technisch kundig personeel.

Uitzendbureau technisch personeel

Als uitzendbureau technisch personeel kunnen wij binnen de techniek in alle vakgebieden personeel plaatsen. Wat uw kennis en kunde ook is, voor een technische baan klopt u aan bij Van der Laan. Met ons specialisme als uitzendbureau technisch personeel kunnen wij iedereen snel plaatsen. Ongeacht of u veel ervaring heeft of juist net de opleiding heeft afgerond. Van der Laan helpt iedereen aan een mooie baan in de technische sector.

Als uitzendbureau techniek hebben wij een forse vacaturebank met technische vacatures. De samenvattende naam techniek is immers een uitermate breed begrip. Hierbinnen hebben wij een ruim netwerk voor het uitzetten van technisch personeel. Dit varieert van werktuigbouw tot ICT en van installatietechniek tot elektronica.

Als uitzendbureau technisch personeel weten wij onze klanten al jaren te voorzien van de juiste werknemers. U wilt ook geplaatst worden bij een prettige werkgever. Schrijf u in bij ons uitzendbureau voor technisch personeel en wij gaan voor u aan de slag.

Diverse vacatures

De techniek is zoals al aangegeven een allesomvattend begrip waarbinnen ontzettend veel verschillende vakdisciplines aanwezig zijn. In onze vacaturebank zal u dan ook vele vacatures aantreffen. Werken als automonteur, elektromonteur of werken als heftruckchauffeur, het zijn slechts wat voorbeelden van functies.

Voor allerlei soorten banen zit u bij Van der Laan goed. Wij hebben als uitzendbureau voor technisch personeel prachtige banen in de techniek. Door efficiënt en snel te schakelen kan u op zeer korte termijn al werken in de techniek.

Vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Neem een kijkje in onze vacaturebank of schrijf u vandaag nog online in.

Online inschrijvenVacaturebank

Online marketing