HRM Solutions

Uitzendbureau transport en logistiek

Van der Laan uitzendbureau is uw uitzendbureau transport en logistiek. Wij kennen onze oorsprong in deze branche en daarom is uw branche voor ons een begrip. Als uitzendbureau transport en logistiek weet Van der Laan precies waar uw knelpunten liggen met betrekking tot dagelijkse planning en logistieke processen. Wij vullen dit voor u aan door goed en bekwaam personeel te zoeken en in te zetten die verstand van zaken hebben.

Vanuit ons uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs en andere logistieke banen vullen wij u aan. Wij denken met u mee en wij stellen ons flexibel op. Wij staan er om bekend om medewerkers zeer snel op de juiste plek te plaatsen. U heeft meerdere logistieke banen die snel voorzien moeten worden? U belt van der Laan en wij hebben snel voor u het juiste bekwame personeel.

Geregeld komt het voor dat wij binnen een uur al het juiste personeel hebben gevonden.

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek is een breed en allesomvattend begrip. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het werken in de logistiek moeten invullen. Wij zoeken voor alle logistieke banen het juiste personeel en u geniet hierbij van de flexibiliteit van ons uitzendbureau. U kunt gemakkelijk personeel inlenen op piekmomenten en ze weer laten gaan op rustige momenten.

Uitzendbureau transport en logistiek plaatst de juiste mensen bij de juiste logistieke banen, waardoor werken in de logistiek voor iedereen een plezier is. U heeft snel het juiste personeel en de werkzoekende helpen wij snel aan een baan. Wij schakelen snel en stellen ons flexibel op naargelang uw situatie.

Werken in de logistiek evenals in de transport is immers veranderlijker dan het weer. Dit heeft onze jarenlange ervaring als uitzendbureau transport en logistiek ons geleerd. Daarmee kan u er vanuit gaan dat u met Van der Laan een juiste partner heeft.

Logistieke banen

Heeft u diverse logistieke banen beschikbaar en u zoekt snel personeel hiervoor? Neem contact op met uitzendbureau transport en logistiek Van der Laan. Wij zorgen voor een snelle invulling van de logistieke banen met juist en bekwaam personeel.

Tevens kunt u uitzendbureau transport en logistiek Van der Laan inschakelen voor werving en selectie transport. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

ContactVacaturebank

Online marketing