HRM Solutions

Uitzendbureau voor de bouw

Van der Laan is uw uitzendbureau voor de bouw. Flexibiliteit, kwaliteit, kunde en bekwaamheid zijn eigenschappen van het personeel dat u bij ons uitzendbureau kunt inlenen. Van der Laan begrijpt en spreekt uw taal, zodat wij uw wensen op de juiste manier invullen.

Als uitzendbureau voor de bouw hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van personeel dat gekwalificeerd en bekwaam is. Wij maken alles voor u in orde op momenten van drukte. Bij periodes van rust kunt u zonder problemen weer afscheid nemen van het ingeleende personeel.

Bij ons uitzendbureau voor de bouw kan u terecht voor het inlenen van personeel in praktisch alle beroepsgroepen. Dat kan de uitvoerende kant van het werkproces zijn, maar ook het voorbereidende werk of het actieve werk in kantoorfuncties. Voor het juiste personeel kan u bij Van der Laan terecht. Wij zijn uw uitzendbureau voor de bouw.

Uitzendwerk in de bouw

Wij weten als geen ander dat bij uitzendwerk in de bouw flexibele krachten van belang zijn. Deze krachten moeten beschikken over de juiste kennis, het vakmanschap en natuurlijk de gewenste werkmentaliteit. Wij kijken specifiek naar de kwalificaties van de medewerkers en de vacature waar u personeel voor zoekt. Van der Laan zal u de beste koppeling presenteren.

Van der Laan staat er om bekend om uitzendwerk in de bouw regelmatig binnen een uur al te hebben gerealiseerd. Wij schakelen snel, stellen ons flexibel op en dat maakt Van der Laan een prettig uitzendbureau voor de bouw om mee samen te werken. Wij verzorgen het uitzendwerk in de bouw zodat u snel personeel kan inlenen. Uitzendbureau Van der Laan regelt de rest.

Diverse banen

Uitzendwerk in de bouw is een breed begrip, dat begrijpen wij maar al te goed. Wij stellen ons dan ook erg breed op waardoor u voor het inlenen van personeel in zo goed als elke beroepsgroep bij ons terecht kan.

Metselaar gezocht, een timmerman gevraagd, een stratenmaker gevraagd, een stukadoor gevraagd, het is slechts een greep van alle vacatures die wij voor u in kunnen vullen. Laat Van der Laan uw uitzendbureau voor de bouw zijn en meld u aan als werkgever.

Neem contact op met hét uitzendbureau voor de bouw en wij gaan voor u op korte termijn aan de slag met het zoeken van het juiste personeel.

WerkgeversContact

Online marketing