HRM Solutions

Uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Een uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs moet de branche begrijpen, het aanvoelen en juist handelen bij het uitzenden van u als chauffeur. Met ruim 25 jaar ervaring en kennis van de transport en logistiek branche, zijn wij hét uitzendbureau voor u. Werken als chauffeur op korte termijn, Van der Laan regelt voor u een baan.

Ook bieden wij als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs ZZP begeleiding, waarbij wij u snel aan werk helpen. Tegelijk bieden wij hierbij begeleiding aan, zodat wij u bij alle zakelijke aspecten kunnen ondersteunen. Eventueel kunnen wij dit zelfs voor u uit handen nemen.

Werken als chauffeur via ons uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs biedt naast ZZP begeleiding nog andere voordelen. Denk dan zoal aan Van der Laan Rental mogelijkheden, waarbij u tegen gunstige tarieven een truck- en trailer kan huren.

De focus van ons uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs ligt op het vinden van werk in de transport en logistiek. Wij schakelen snel, zijn 24/7 bereikbaar en hebben een afspraak = afspraak mentaliteit. Dat geeft u zekerheid en maakt het werken als chauffeur erg aangenaam. Wacht niet langer, want voor een baan schrijft u zich in bij Uitzendbureau Van der Laan

Chauffeurs gevraagd

Als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs staat uitzendbureau Van der Laan altijd klaar voor nieuwe chauffeurs. De transport en logistiek branche is voor ons een begrip, waardoor wij u precies bij de juiste werkgever zullen plaatsen. Er worden altijd chauffeurs gevraagd en door de snelle schakeling kunnen wij iedereen altijd vlot tevreden stellen.

U bent chauffeur en u zoekt werk? Werk zoeken via uitzendbureau Van der Laan biedt u een uitstekende oplossing! Of u bent werkgever en u zoekt chauffeurs? Ook dan bent u bij uitzendbureau Van der Laan op de juiste plek.

Werving en selectie transport

Ons specialisme als uitzendbureau ligt tevens bij werving en selectie transport. Vacatures transport en logistiek hebben wij in de breedste zin van het woord in ons bestand. Wij staan bekend om onze flexibele houding en transparante manier van werken waardoor u als chauffeur snel aan de slag kan.

Als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs kunnen wij u snel weer laten werken in de logistiek. Online inschrijven bij ons uitzendbureau doet u hier.

ContactOnline inschrijven

Online marketing