HRM Solutions

Uitzendbureau voor ZZP

Snel een passende baan voor u als ZZP’er met een prettige begeleiding. Van der Laan Uitzendbureau biedt startende en al langer actieve ZZP’ers net dat beetje extra. Als uitzendbureau voor ZZP zijn wij er op gericht snel een passende baan bij uw profiel te zoeken. Het beetje extra zit in onze deskundige begeleiding.

Een ZZP’er zijn biedt u veel voordelen, maar kan ook op momenten een uitdaging zijn. Ga die uitdaging samen met Van der Laan aan! Als uitzendbureau ZZP bieden wij u de mogelijkheid tot een baan waarbij er voor u als ZZP’er niets verandert in uw werkgebied. Maar via onze ZZP begeleiding geniet u wel van verschillende voordelen.

Onder ZZP begeleiding valt het verzorgen van vergunningen, de administratie, opleidingen, bijscholing en meer. Een bijkomend voordeel van ons uitzendbureau voor ZZP is dat wij voordelige middelen hebben met betrekking tot truck- en trailerverhuur via Van der Laan Rental.

Neem voor meer informatie over onze ZZP begeleiding contact met ons op.

ZZP ondersteuning van A tot Z

U bent ZZP’er en u wilt genieten van alle voordelen die een baan via Van der Laan u kan bieden, grijp dan vandaag de mogelijkheid tot het online inschrijven bij ons uitzendbureau aan. Wij maken het u gemakkelijk! Wij bieden u een handige manier om u snel en gemakkelijk in te schrijven. Wij kunnen u van A tot Z ondersteunen, wat u maar wenst.

Als uitzendbureau voor ZZP zijn wij gericht op logistieke banen, een baan in de buurt en vacatures in transport en logistiek. Maar ook in andere branches reikt ons netwerk erg ver. Het werk zoeken via een uitzendbureau als ZZP’er is voor u gegarandeerd voordelig en gemakkelijk.

Uitzendbureau voor ZZP

Van der Laan helpt iedereen aan een baan! Ook als uitzendbureau voor ZZP zijn wij een gedegen partner om ZZP’ers snel aan meer werk te helpen. Wij zoeken voor u een passende baan, begeleiden u waar gewenst is en indien nodig nemen wij u alle administratieve zaken uit handen. Wij zijn meer dan een uitzendbureau voor ZZP. Een baan bij Van der Laan is het complete pakket waar u de vruchten van plukt.

Online inschrijvenContact

Online marketing