HRM Solutions

Uitzenden

Snel een paar extra handen nodig?

Ziekte, piekdrukte of gewoon meer werk? Van der Laan zorgt dat uw bedrijf door kan gaan. Met gemotiveerde, hardwerkende en representatieve uitzendkrachten. Flexwerkers van wie de referenties gecheckt zijn en die beschikken over de juiste registraties en kwalificaties. Via uitzendcontracten kunt u ze tot 5,5 jaar flexibel voor u laten werken. Dat is 3,5 jaar langer dan wanneer u ze zélf tijdelijke contracten aanbiedt. U heeft dus meer tijd om te beoordelen of een flexkracht een versterking voor uw team is.

De juiste uitzendkracht op de juiste plaats

We staan 24/7 paraat en als het moet regelen we dat u morgen al kunt beschikken over een paar extra handen. Maar liever nemen we de tijd. Om uw bedrijf te leren kennen. Te inventariseren wie u waarom zoekt. En welke kennis of vaardigheden een uitzendkracht moet hebben. Zodat we de uitzendkracht kunnen voorstellen die past bij uw werkzaamheden én bedrijfscultuur. Bovendien geven we hem of haar de juiste instructie mee, waardoor u minder tijd kwijt bent met inwerken en vragen beantwoorden.

Maak een afspraak met een intercedent

Schrijf uw bedrijf daarom online in. Dan nemen wij contact op. Of maak zelf een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze intercedenten. Kunt u meteen ontdekken dat onze uitzendprofessionals uw taal spreken en een achtergrond in het werkveld hebben. Dat onderscheidt Van der Laan. En zorgt ervoor dat we in 99% van de gevallen de juiste uitzendkracht op de juiste plek krijgen.

Online marketing