HRM Solutions

Vacature internationaal chauffeur

Op zoek naar een vacature internationaal chauffeur? Wij hebben een ruim aanbod aan banen in de transport en logistieke sector. Denk hierbij aan de vacature internationaal chauffeur maar ook aan vacatures voor bakwagenchauffeurs en koppelchauffeurs.

In de functie van internationaal chauffeur bent u verantwoordelijk voor het vervoer van goederen van onze klanten door heel Europa. Het tijdig en correct laden en lossen van goederen hoort ook tot uw verantwoordelijkheden. Houdt u van aanpakken, bent u flexibel en bent u op zoek naar een afwisselende baan? Dan kan deze vacature internationaal chauffeur voor u een mooie uitdaging zijn! Kijk naar onze actuele vacatures in onze vacaturebank en schrijf je in of neem contact op om te bespreken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden die daar het beste bij passen.

VacaturebankOnline inschrijven

Werken als chauffeur

Als chauffeur heeft u een belangrijke rol in de logistieke processen van onze opdrachtgevers. Tot uw taken behoort het vervoeren van goederen van onze klanten door Nederland en/of Europa. De goederen moeten op een verantwoorde en veilige wijze getransporteerd worden. Hiervoor wordt gewerkt met procedures en instructies die nauwkeurig nageleefd moeten worden. Een baan als chauffeur betekent natuurlijk dat u veel uren zult doorbrengen op de weg en wij stellen dan ook hoge eisen aan onze chauffeurs. Wij vragen om de volgende competenties voor o.a. de vacature internationaal Chauffeur:
• In het bezit van rijbewijs C
• In het bezit van een digitale chauffeurspas
• Harde werker, aanpakker
• Nauwkeurig
• Flexibel
• Verantwoordelijk
• Goed kunnen samenwerken

Banen in de techniek

Van der Laan heeft naast de vacature internationaal chauffeur ook een ruim aanbod aan tijdelijke en vaste banen in de branches Bouw en Techniek, ICT en Zorg en Welzijn. Wilt u werken als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of automonteur? Dan kunnen wij ongetwijfeld iets voor u betekenen. In onze vacaturebank treft u de actuele vacatures aan, neem snel een kijkje om te zien of er een baan voor u tussen zit! Zit er op dit moment geen passende vacature tussen, neem dan contact met ons op. Of schrijf u vandaag nog online in. De medewerkers van Van der Laan Uitzendbureau gaan dan aan de slag om te bemiddelen tussen u en uw nieuwe werkgever. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden weer aan de slag te laten gaan.

VacaturebankOnline inschrijven

Online marketing