Detachering | Van der Laan

De beste mix tussen flexibiliteit en zekerheid

Detachering is ideaal als u capaciteit tekort komt voor een project. Als u een complexe opdracht heeft die een ruime inwerktijd vraagt. Of als continuïteit in uw werkprocessen van levensbelang zijn. Detachering biedt u in zulke situaties namelijk de beste mix tussen flexibiliteit en zekerheid.

Een win-winsituatie voor werkgever en gedetacheerde

Bij detachering voorziet Van der Laan u voor een afgesproken periode van een gemotiveerde en goed gekwalificeerde professional. U weet dus waar u op kunt rekenen. En de gedetacheerde flexwerker ook. Daar wordt iedereen beter van.

Deskundige werving & selectie voor detachering

Bij detachering gaat het vaak om langere samenwerking en wat complexere functies. Daarom steken we veel energie in het vinden van de juiste kandidaat. Uiteraard verzorgen we ook het volledige verloningsproces van de gedetacheerde werknemer. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business!

Samen vrijblijvend sparren over detachering

De basis voor succesvolle detachering? Die ligt volgens ons in het kennen van uw bedrijf. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over detachering met één van onze intercedenten.

 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert