UItzenden

Een slimme keuze voor élk bedrijf

Uitzenden is een ideale oplossing als u te maken heeft met ziekte of piekdrukte. Of als uw bedrijf gewoon structureel groeit. Van der Laan zorgt dat uw bedrijf door kan gaan. Met gemotiveerde, hardwerkende en representatieve uitzendkrachten. Flexwerkers van wie de referenties gecheckt zijn en die beschikken over de juiste registraties en kwalificaties.

Tot 5,5 jaar aan uitzendcontracten mogelijk

Via uitzendcontracten kunt u uitzendkrachten tot 5,5 jaar flexibel voor u laten werken. Dat is 3,5 jaar langer dan wanneer u ze zélf tijdelijke contracten aanbiedt. Als u kiest voor uitzenden heeft u dus meer tijd om te beoordelen of een flexkracht een versterking voor uw team is. Klinkt aantrekkelijk toch?

Snel de juiste uitzendkracht inhuren voor uw bedrijf

Bij Van der Laan staan we 24/7 paraat en als het moet regelen we dat u morgen al kunt beschikken over de gewenste uitzendkrachten. Maar liever nemen we de tijd voor we starten met uitzenden. Om uw bedrijf te leren kennen. Te inventariseren wie u waarom zoekt. En welke kennis of vaardigheden een uitzendkracht moet hebben. Zodat we de uitzendkracht kunnen voorstellen die past bij uw werkzaamheden én bedrijfscultuur. Bovendien geven we hem of haar de juiste instructie mee, waardoor u minder tijd kwijt bent met inwerken en vragen beantwoorden.

Sparren over uitzenden met onze intercedenten

Meer weten over de uitzendmogelijkheden en onze aanpak in uitzenden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze intercedenten. Kunt u meteen ontdekken dat onze uitzendprofessionals uw taal spreken en een achtergrond in het werkveld hebben. Dat onderscheidt Van der Laan. En zorgt ervoor dat we in 99% van de gevallen de juiste uitzendkracht op de juiste plek krijgen. Direct uitzendkrachten nodig? Neem dan contact met ons op en we starten direct met het zoeken van de juiste uitzendkrachten voor uw vacatures.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert