HRM Solutions

Werken als doktersassistent

Wilt u werken als doktersassistent? Van der Laan is een allround uitzendbureau voor medisch en verzorgend personeel. Wij hebben een ruim aanbod aan tijdelijke en vaste banen in de zorg. Wij hebben bijvoorbeeld vaak vacatures voor de functie van doktersassistent. In deze functie werkt u veel met mensen. U bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten, zowel aan de telefoon als aan de balie. Werken als doktersassistent betekent het spreekuur regelen, dossiers opbouwen, instrumenten klaar leggen voor de arts en de administratie bijhouden. In sommige gevallen kunt u ook zelfstandig kleine medische handelingen uitvoeren. Kortom, een baan als doktersassistent is heel afwisselend. U heeft veel verantwoordelijkheden en doet betekenisvol en dankbaar werk. Wij hebben regelmatig mooie vacatures voor doktersassistenten. Als doktersassistent kunt u aan de slag bij een huisartsenpraktijk, maar u kunt ook in een ziekenhuis of GGZ-instelling werken. Kijk naar de actuele vacatures in onze vacaturebank. Zit er niet direct iets voor u bij? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. De medewerkers van Van der Laan Uitzendbureau helpen u graag!
Vacaturebank

De taken van een doktersassistent

Het werk van een doktersassistent is ontzettend veelzijdig. Zo heeft u veelvuldig contacten met patiënten om afspraken in te plannen en geeft u antwoord op zowel medische als praktische vragen. Een verantwoordelijke functie waar soms ook kleine uitvoerende medische taken bij horen zoals:

  • Injecties zetten
  • Bloeddruk meten
  • Wratten behandelen
  • Wondverzorging
  • Uitstrijkjes maken bevolkingsonderzoek
  • Gehoortesten
  • Diabetes controle
  • Tapen en zwachtelen

Werken in de zorg

Wij zoeken voor u snel en naar tevredenheid een passende baan in de zorg. Met uw werkervaring en competenties komt u op de juiste plek terecht als doktersassistent. Als uitzendbureau medisch personeel hebben wij een uitgebreid netwerk aan werkgevers in de zorg. Uitgebreide mogelijkheden dus om te zorgen dat u op de juiste plek terecht komt. Werken als doktersassistent begint bij Van der Laan Uitzendbureau!

Als werkgever in de zorg vindt u in Van der Laan een uitstekende partner voor het zoeken van personeel dat aan de door u gevraagde kwalificaties en competenties voldoet. Zoekt u personeel, maar heeft u geen tijd voor de werving en selectie? Dan kunt u dit aan ons uitbesteden! Neem gerust contact op met zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan en wij stellen op korte termijn een aantal geschikte kandidaten aan u voor.
Contactformulier

Werknemers en werkgevers vinden ons ook via: uitzendbureau medisch personeel, snel een baan, baan in de zorgwerken in de thuiszorg, zorg en welzijn uitzendbureau

Online marketing