HRM Solutions

Werken als heftruckchauffeur

Wilt u werken als heftruckchauffeur? Wij hebben een ruim aanbod aan banen in de techniek en logistieke sector. In de functie van heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het besturen van een heftruck en werkt u in en rond het magazijn. Het tijdig en correct laden en lossen van goederen hoort tot uw verantwoordelijkheden. Ook kunt u ingezet worden voor ander logistiek werk. Houdt u van aanpakken, flexibel en bent u op zoek naar een afwisselende baan? Dan kan het werken als heftruckchauffeur voor u een mooie uitdaging zijn! Kijk naar de actuele vacatures in onze vacaturebank of neem contact op om te bespreken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden die daar het beste bij passen.
Vacaturebank

Een baan als heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur heeft u een belangrijke rol in de logistieke processen van onze opdrachtgevers. Tot uw taken behoren het verzendklaar maken van goederen en bestellingen en het uitvoeren van eenvoudige administratieve handelingen. De goederen moeten op een verantwoorde en veilige wijze in en uit het magazijn gereden worden. Hiervoor wordt gewerkt met procedures en instructies die nauwkeurig nageleefd moeten worden. Daarnaast heeft u een controlefunctie en voert u regelmatig controles uit op documenten zoals vrachtbrieven en laadlijsten. Werken als heftruckchauffeur betekent natuurlijk dat u veel uren doorbrengt op de heftruck.

Onze opdrachtgevers vragen om de volgende competenties:

  • In het bezit van rijbewijs B en heftruckcertificaat
  • Harde werker, aanpakker
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Verantwoordelijk
  • Goed kunnen samenwerken

Banen in de techniek

Van der Laan heeft een ruim aanbod aan tijdelijke en vaste banen in de techniek. Wilt u werken als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of automonteur? Dan kunnen wij ongetwijfeld iets voor u betekenen. In onze vacaturebank treft u de actuele vacatures aan, neem snel een kijkje of er een baan voor u tussen zit! Zit er op dit moment geen passende vacature tussen, neem dan contact met ons op. Of schrijf u vandaag nog online in. De medewerkers van Van der Laan Uitzendbureau gaan dan aan de slag om te bemiddelen tussen u als werknemer en uw nieuwe werkgever. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden te laten werken als heftruckchauffeur.

Contactformulier

 

Werkgevers en werknemers vinden ons ook via: uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs, banen in de techniek, ik zoek werk in de bouw, snel een baan, uitzendbureau techniek, uitzendbureau transport en logistiek, uitzendbureau voor de bouw, uitzendwerk in de bouw, vacatures bouwbedrijven, werken als chauffeur, werken in de techniek

Online marketing