HRM Solutions

Werken als teamleider

Werken als teamleider met een baan via Van der Laan. U bent de leider van een team. U zorgt ervoor dat het gehele proces vloeiend verloopt. Van planning tot aansturing en van het overzien van de productie tot het opleveren van het beoogde werk.

Werken als teamleider brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, maar als u een geboren leider bent, dan bent u hier aan het juiste adres voor het werken als teamleider. Wij zenden teamleiders uit in diverse branches dat varieert van transport en logistiek tot zorg en welzijn.

Werken als teamleider met een baan via Van der Laan kan snel en gemakkelijk. Schrijf u vandaag nog in en wij zoeken voor u een passende vacature.

Werken als bedrijfsleider

Naast het werken als teamleider hebben wij ook diverse vacatures voor het werken als bedrijfsleider. U zorgt ervoor dat het gehele bedrijfsproces verloopt met het oog op de meest efficiënte productiviteit. Werken als bedrijfsleider zet u in de taak van bestuurder om alle medewerkers te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren.

Werken als bedrijfsleider komt in vele branches voor en afhankelijk van uw opleiding en vakdiscipline kan Van der Laan u bij de juiste werkgever plaatsen. Als bedrijfsleider bent u verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf waarmee u voor een uitdaging staat.

Heeft u de capaciteit en mogelijkheid een groep medewerkers aan te sturen? Dan is een functie tot werken als bedrijfsleider geknipt voor u. Kijk in onze vacaturebank voor actuele functies of schrijf u vandaag nog online in.

Werken als vertegenwoordiger

Producten, diensten, services en meer bij de juiste partijen goed aan de man brengen. De potentiële klant overtuigen en interesseren in de beschikbare producten en diensten. Werken als vertegenwoordiger is het visitekaartje van het bedrijf. U stelt het bedrijf in een goed daglicht en verkoopt het aan de potentiële klanten. Werken als vertegenwoordiger op korte termijn kan met een baan via Van der Laan.

Van der Laan is een allround uitzendbureau waar u terecht kan voor werken als teamleider, werken als bedrijfsleider en werken als vertegenwoordiger in vele verschillende branches. Snel aan de slag? Neem contact op, kijk in onze vacaturebank of schrijf u gemakkelijk en snel online in bij ons uitzendbureau.

VacaturebankOnline inschrijven

Online marketing