HRM Solutions

Werken als vrachtwagenchauffeur

Wil je werken als vrachtwagenchauffeur? Van der Laan Uitzendbureau heeft een breed netwerk en groot aanbod aan vrachtwagenchauffeur vacatures waar je direct online op kunt reageren. Bekijk direct onze actuele vacatures. Met onze 25 jaar ervaring in de transport en logistiek branche, zijn wij hét uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs. Wij begrijpen de branche en weten waar werkgevers én werknemers naar op zoek zijn. Als u zich bij ons inschrijft, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij regelen snel en naar tevredenheid een nieuwe baan voor u, zodat u kunt gaan werken als vrachtwagenchauffeur. Bij Van der Laan kun je rekenen op een persoonlijke benadering en snelle schakeling! Meer weten? Neem contact met ons op!
Contactformulier
 

Als ZZP’er aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Ook als ZZP’er kun je werken als vrachtwagenchauffeur. Wij bieden als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs ook ZZP begeleiding. Wij helpen je dan niet alleen snel aan een nieuwe baan, maar bieden ook ondersteuning op verschillende zakelijke aspecten. Denk aan vergunningen aanvragen, administratie bijhouden, opleidingen en bijscholing etc. Je kunt dit soort zaken gedeeltelijk of volledig aan ons uitbesteden. Dus wil je zelfstandig werken als vrachtwagenchauffeur, maar heb je liever geen papieren rompslomp? Laat Van der Laan dit dan voor je regelen met ZZP begeleiding.

Werken in de transport

Je kunt bij Van der Laan terecht als je wilt werken in de transport sector. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau transport en logistiek en plaatsen de juiste mensen op de juiste logistieke banen. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als allround uitzendbureau in deze branche. Wij kunnen inspelen op actuele situaties en zijn zeer bekwaam in het matchen van werknemer aan werkgever. Werken in de transport is heel leuk en leerzaam! Wacht niet langer en laat ons voor je zoeken. Schrijf je snel in en wij gaan voor je aan de slag!
Online inschrijven
 
 
 
Werkgevers en werknemers vinden ons ook via: uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs, banen in de techniek, ik zoek werk in de bouw, snel een baan, uitzendbureau techniek, uitzendbureau transport en logistiek, uitzendbureau voor de bouw, uitzendwerk in de bouw, vacatures bouwbedrijven, werken als chauffeur, werken in de techniek, banen in de bouw

Online marketing