HRM Solutions

Werken bij detailhandel

Werken als verkoopmedewerker in de detailhandel betekent dat u verantwoordelijk bent voor de verkoop van de producten uit het assortiment. Werken bij detailhandel geeft u de verantwoordelijkheid om de klant te bedienen, te voorzien en belangrijker nog, later terug te laten keren.

Werken in detailhandel is een energieke baan. U heeft veel met klanten te maken, een wisselend winkelaanbod en u zorgt er voor dat klanten zich op hun gemak voelen. U wilt dat de klant later terugkomt en u zet zich in om dit streven te bereiken. U denkt mee, u voelt verantwoordelijkheid en u weet hoe u de klanten tevreden stelt. Schrijf u dan in voor een baan via Van der Laan.

Ook kan u bij Van der Laan uitzendbureau terecht voor werken bij detailhandel als bijbaan of zomerbaan. Kijk voor actuele vacatures in onze vacaturebank.

Werken bij groothandel

Werken bij een groothandel is net een slag anders dan werken bij detailhandel. U heeft een brede kennis, werkt graag samen met individuele klanten evenals grote bedrijven. U weet hoe bedrijfsprocessen verlopen bij een groothandel of u wilt dat graag leren. Voelt dit goed en past het bij uw persoon, dan is werken bij groothandel een prachtige baan. Schrijf u vandaag nog in.

Heeft u opleidingen in de retail gevolgd? Dan kan u ook werken als vertegenwoordiger, werken als bedrijfsleider of werken als teamleider. Voor alle soorten banen bent u bij Van der Laan aan het juiste adres.

Voor werken bij een groothandel, werken in detailhandel of werken als vertegenwoordiger vindt u bij Van der Laan een mooie passende baan.

Werken in detailhandel bij u in de buurt

Een baan in de buurt is een veelgehoorde wens. Van der Laan uitzendbureau kan u daarin bijstaan. Voor werken in detailhandel bij u in de buurt kunnen wij voor u aan de slag. U schrijft zich in bij ons uitzendbureau en wij zoeken voor u de juiste baan.

Van der Laan uitzendbureau staat er om bekend personeel snel op de juiste plek te plaatsen. Dat betekent voor u snel een baan bij u in de buurt. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Van der Laan kunt u contact opnemen.

Online inschrijvenContact opnemen

Online marketing