HRM Solutions

Werken in de ICT

Wil jij werken in de ICT? Schrijf je dan nu in als werkzoekende in de ICT of bekijk onze actuele ICT vacatures op de website.

Ben je een geboren techneut en wil je werken in de ICT als bijvoorbeeld systeembeheerder, programmeur, data-analist of projectmanager. Laat dan je CV bij ons achter en wij gaan actief op zoek naar een passende functie voor jou!

Van der Laan Uitzendbureau heeft nauw contact met verschillende bedrijven. Regelmatig komen er nieuwe vacatures in de ICT voorbij. Check daarom regelmatig ons vacaturebestand, want wie weet zit de ICT baan van jouw dromen er tussen.
Check vacature aanbod

Werken in de ICT

Van der Laan Detachering IT Professionals gaat op zoek voor JOU!

Er bestaan een legio aan functies die vallen binnen de branche ICT. Ben je de techneut die zich het liefst bezig houdt met het developpen van software of ben jij de programmeur met de vlotte babbel ofpast project management beter bij jou. Van der Laan Detachering IT Professionals gaat voor jou op zoek en houdt rekening met jouw kwaliteiten en interesses. Bekijk snel onze ICT vacatures, wellicht zit er iets voor je tussen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen met onze Unitmanager ICT, een mail te sturen of je direct in te schrijven als werkzoekende.

T: +31 (0) 30-630 63 40

@  sollicitatie@vanderlaangroup.com

Inschrijven

Focus Van der Laan Detachering IT Professionals

Van der Laan is een Uitzend- en detacheringsbureau in Nieuwegein en focust zich natuurlijk in eerste instantie op het zoeken of aanbieden van een passende baan voor jou. Van der Laan group is niet alleen gespecialiseerd in werken in de ICT maar is daarnaast ook gespecialiseerd in:Wil je werken in de ICT?

Wil je werken in de ICT of in één van de overige branches. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag aan je droombaan!

Contact opnemen?

Online marketing