HRM Solutions

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek kan met een baan via uitzendbureau transport en logistiek Van der Laan. U kunt zich gemakkelijk en snel bij ons uitzendbureau inschrijven. Wij zullen u op korte termijn aan een passende baan helpen. Werken in de logistiek gaat zeer breed en voor alle beroepsgroepen hebben wij mooie vacatures waar wij u voor kunnen uitzenden.

Door ruim 25 jaar ervaring in de transport en logistiek branche kunnen wij snel schakelen en u op de juiste plek zetten. In onze vacaturebank zijn altijd veel vacatures transport en logistiek te vinden. Met uw inschrijving toetsen wij de openstaande vacatures aan uw kwalificaties. Zodra er een koppeling is gevonden zullen wij u bij de juiste werkgever plaatsen.

Werken in de logistiek is daarmee erg efficiënt ingericht. Uitzendbureau transport en logistiek Van der Laan heeft regelmatig binnen een uur na inschrijving al een medewerker uitgezonden. U hoeft zich afgezien van de online inschrijving nergens druk over te maken. Van der Laan maakt alles voor u in orde.

Kijk alvast in onze vacaturebank naar al onze logistieke banen.

Vacatures transportbedrijven

Van der Laan heeft door haar brede netwerk altijd volop vacatures van transportbedrijven. Als u wilt werken in de logistiek en u daarvoor de kwalificaties heeft, dan kunnen wij u snel uitzenden. Als planner, bestuurder van het proces of het uitvoeren van het proces, voor alle typen logistieke banen heeft Van der Laan altijd vacatures bij transportbedrijven.

U schrijft zich online in bij ons uitzendbureau voor transport en logistiek. Wij zoeken voor u de juiste logistieke banen en bekijken per werkgever aan de hand van uw kwalificaties wat de beste combinatie is. Dat betekent dat de vacatures transportbedrijven altijd door het juiste uitgezonden personeel wordt ingevuld.

Voor u heeft dat als voordeel dat u op de juiste plek terecht komt. Van der Laan stelt zich hier flexibel en meedenkend in op, zodat u altijd vindt wat u zoekt en wat echt bij u past.

Vacatures transport en logistiek

Als u breder bent gekwalificeerd kunt u tevens bij Van der Laan terecht. Voor vacatures transport en logistiek zit u bij ons goed. De transport en logistiek branche is voor Van der Laan een begrip en dat maakt het voor u erg prettig om u in te schrijven. Wij weten wat werkgevers zoeken, weten wat voor u belangrijk is en daarmee vullen wij de vacatures transport en logistiek zo efficiënt mogelijk in.

Wij denken met u mee, zijn flexibel en maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Hierdoor weet u wat u kan verwachten en de vacatures bij transportbedrijven worden hierdoor op een juiste manier ingevuld, doordat wij u uitzenden naar de juiste werkgever. Voor alle logistieke banen, vacatures transportbedrijven en allround vacatures transport en logistiek kijkt u in onze vacaturebank.

VacaturebankInschrijven

Online marketing