HRM Solutions

Werken in de techniek

Werken in de techniek biedt u zeer veel mogelijkheden. De techniek is immers een allesomvattend begrip waarbinnen u kan werken als automonteur alsook als ICT’er. Werken in de techniek is via Van der Laan voor iedereen mogelijk. Wij zijn als uitzendbureau voor techniek er op gericht om iedereen snel aan werk te helpen. Het kan hier parttime werk betreffen, maar ook fulltime, een bijbaan of een zomerbaan.

Onze vacaturebank varieert dagelijks met beschikbare vacatures in de techniek. U kan deze vacaturebank in de gaten houden voor mooie banen in de techniek. Ook kan Van der Laan voor u aan de slag gaan om de beste werkgever te zoeken die aansluit op uw kwalificaties. Wij maken het voor u gemakkelijk. Werken in de techniek kan op korte termijn en het enige wat u hiervoor dient te doen is uzelf inschrijven bij ons uitzendbureau voor techniek.

Banen in de techniek

De banen in de techniek die Van der Laan uitzendbureau in haar vacaturebank heeft variëren continu. Wij werken met veel verschillende partners samen waar wij technisch personeel naar uitzenden. Door ons grote netwerk van bedrijven en onze jarenlange ervaring kunnen wij iedereen snel helpen aan een baan in de techniek.

Werken als heftruckchauffeur, werken als automonteur, werken als installatiemonteur of aan de slag als ICT’er, wat uw achtergrond en opleiding ook is, Van der Laan helpt iedereen aan een mooie baan. Voor alle banen in de techniek kan u een kijkje nemen in onze vacaturebank. Als u meer vragen over onze banen in de techniek heeft. Of het werken in de techniek via Van der Laan. Dan kan u vrijblijvend contact opnemen.

Uitzendbureau technisch personeel

Heeft u een technische achtergrond, bepaalde vakkennis of opleiding en zoekt u een baan in de techniek? Van der Laan is uw uitzendbureau voor technisch personeel. Wij zenden technisch personeel uit in vele vakdisciplines. Wij hebben het voor u als werkzoekende zeer gemakkelijk gemaakt.

Schrijf u vandaag nog online in bij ons technische uitzendbureau en wij gaan voor u aan de slag. Wij verzorgen de bemiddeling tussen u als werknemer en de werkgever, zodat u daar op korte termijn tegen de beste voorwaarden aan de slag kunt.

Werken in de techniek is gericht op uw vakgebied en alles wat daar bij komt kijken nemen wij voor onze rekening. Van der Laan is daarmee hét uitzendbureau technisch personeel dat u aan een baan zal helpen. Op korte termijn werken in de techniek? Het is mogelijk. Schrijf u vandaag nog in bij ons uitzendbureau voor technisch personeel.

Online inschrijvenAlle vacatures

Online marketing