HRM Solutions

Werken in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg is voor iedereen mogelijk. Als fulltime professional en als bijbaan. Werken in de thuiszorg komt met verschillende classificaties voor het type werken in de zorg. Zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan bekijkt wat voor u mogelijk is met een baan in de zorg, zodat u snel aan de slag kan met werken in de thuiszorg.

Van der Laan uitzendbureau voor zorg en welzijn verzorgt met haar uitgebreide vacaturebank voor elke persoon een uitstekende baan, die geheel aansluit op de wensen en mogelijkheden. Via Van der Laan krijgt de werkgever de juiste werknemers, die gemotiveerd en enthousiast aan de slag gaan. De werknemer krijgt een uitstekende werkplek en Van der Laan regelt de rest.

Interesse naar werken in de thuiszorg of zoekt u een baan in de zorg als professional? Zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan helpt u verder.

Personeel thuiszorg

Personeel thuiszorg wordt veel gezocht vanwege de toename in dit vakgebied. Werken in de thuiszorg is een vrij flexibele werkrichting, waarbij u gemakkelijk aan een baan komt. Op basis van de vereisten van de werkgevers, bekijken wij of het werken in de thuiszorg bij u past. Op deze manier zoeken wij naar de beste koppeling tussen u en werkgever.

Fulltime als personeel thuiszorg aan de slag? Of toch liever als bijbaan? Wat u ook wilt en zoekt, zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan helpt u aan een baan. Schaart u zich onder personeel thuiszorg of een parttime medewerker, dan kunt u zich direct online inschrijven bij ons uitzendbureau. Van der Laan zoekt nadien snel voor u een baan!

Baan in de zorg

Werkgevers die personeel in de thuiszorg nodig hebben voorziet Van der Laan snel en effici├źnt van personeel. Wij maken snel de schakeling tussen de werkgever en werknemer op basis van raakvlakken. Of u nu een werkgever of een werknemer bent, zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan staat voor u klaar.

Van der Laan biedt meer, want wij functioneren tevens als uitzendbureau medisch personeel. Ook hoger opgeleiden en specifiek gekwalificeerde personen kunnen wij geschikte vacatures aanbieden. Dat varieert van werken als doktersassistente, werken als tandartsassistente tot werken als apothekersassistent en meer.

Werken in de gezondheidszorg in de breedste zin van het woord, uitzendbureau medisch personeel Van der Laan helpt u aan een passende baan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Of schrijf u anders gelijk in voor werken in de thuiszorg of een baan in de zorg.

Online inschrijvenContact opnemen

Online marketing