HRM Solutions

Werken in de transport

Werken in de transport kan met een uitdagende baan via uitzendbureau Van der Laan. Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam als allround uitzendbureau in de transport en logistiek branche. Wij kunnen inspelen op actuele situaties en zijn zeer bekwaam in het maken van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Wij hebben dan ook altijd vacatures voor chauffeurs die graag aan de slag willen voor onze opdrachtevers. Werken in de transport is een manier van leven. Als chauffeur heeft u naast een relatief grote mate van vrijheid ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ziet u toekomst in de transportwereld en herkent u uzelf in bovenstaande eigenschappen? Schrijf u nu in bij ons uitzendbureau en wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Werken als internationaal chauffeur

In de transport en logistiek branche worden vaak chauffeurs gevraagd. Wij kunnen u als ervaren uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs goed helpen aan een baan. Bovendien werken wij met chauffeurs die in tijdelijk of vast dienstverband worden ingeleend, maar ook kunnen wij ZZP chauffeurs aan tijdelijke opdrachtgevers helpen. Werken als internationaal chauffeur betekent dat u vaak meerdere dagen van huis bent. Van een internationaal chauffeur wordt dan ook verwacht dat je zelfstandig te werk gaat en dat je verantwoording neemt waar het gaat om de rust- en rijtijden. Wilt u werken als internationaal chauffeur en heeft u minstens twee jaar aantoonbare ervaring? Schrijf u in bij ons uitzendbureau en ontvang een inlogcode. Hiermee maakt u vervolgens uw eigen profiel aan en voegt u uw CV toe. Voor meer vragen omtrent deze functie kunt u contact met ons opnemen.

 

Ja, ik wil werken in de transport!

Wilt u werken in de transport? Van der Laan uitzendbureau heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek en transport. Wij hebben dan ook altijd vacatures voor chauffeurs die zowel nationaal als internationaal aan de slag willen gaan voor onze opdrachtgevers. Als chauffeur heeft u een groot verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaast kunt u goed omgaan met mensen. Voldoet u aan deze eisen? Dan zijn wij naar u opzoek. Bekijk onze vacaturebank en schrijf u direct in bij ons uitzendbureau!

Online inschrijvenVacaturebank

Online marketing