HRM Solutions

Werken in een winkel

Het werken in een winkel is leuk, gevarieerd en u heeft te maken met veel klantcontact. Bovendien leert u meer van de detailhandel wat altijd een goede ervaring is. Werken in een winkel kan snel en gemakkelijk via uitzendbureau Van der Laan.

Waar u ook naar op zoek bent, Van der Laan helpt u aan een baan. Zoekt u parttime werk, fulltime werk of een bijbaan? Heeft u bepaalde opleidingen genoten of een specialisatie? Uitzendbureau Van der Laan koppelt u aan de juiste werkgever.

Dat heeft als resultaat dat het werken in een winkel voor u precies aansluit op wat u zoekt.

Winkelpersoneel gezocht

Er wordt altijd winkelpersoneel gezocht en Van der Laan vult deze vraag graag in. Dat kunnen wij met u doen als u op zoek bent naar een baan in detailhandel. Van der Laan bemiddelt tussen werkgevers en werknemers en zorgt dat alles wordt geregeld. Wij zenden u uit bij de juiste werkgever en dat op korte termijn.

Vul onze vraag naar winkelpersoneel gezocht in door u in te schrijven bij ons uitzendbureau. Dit is gemakkelijk en snel gedaan bij Van der Laan.

Werken in detailhandel

Werken in detailhandel is een breed begrip en onze jarenlange ervaring maakt het ons mogelijk om snel de juiste koppeling te maken tussen u en de werkgever. Werken in detailhandel via Van der Laan heeft daarom de garantie dat u snel een baan heeft waar u zich prettig bij voelt.

U zult merken dat Van der Laan duidelijk en snel werkt. Door onze flexibele benadering en afspraak = afspraak mentaliteit weet u precies wat u kan verwachten. Wij maken alles voor u in orde met de werkgever, zodat u zonder zorgen snel aan de slag kan met het werken in detailhandel.

Voor meer informatie over het werken in een winkel met een baan via Van der Laan kunt u contact opnemen. Binnenkort al werken in een winkel? Schrijf u dan vandaag nog in via ons online inschrijfformulier.

InschrijvenContact

Online marketing