HRM Solutions

Hoe werkt het?

Heb je een leuke vacature gezien en denk je dat jij een goede match bent? Dan zien we jouw sollicitatie graag verschijnen. Als je de eerste keer solliciteert, schrijf je je tegelijk in bij Van der Laan. Je krijgt van ons dan een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee krijg je toegang tot jouw online profiel. Daarin kun je veel informatie over jezelf kwijt. Hoe meer we van je weten, hoe groter de kans dat we een baan voor je kunnen vinden. Het profiel is ook makkelijk voor jezelf. De volgende keer dat je reageert op een vacature hoef je namelijk veel gegevens niet opnieuw in te vullen.

 

Altijd snel een reactie

Je krijgt van ons altijd binnen één werkdag een reactie op je sollicitatie. Als we denken dat jij inderdaad een goede kandidaat bent, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zorg er voor dat je tijdens dit gesprek je cv, legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart), rijbewijs, bankrekeningnummer en eventuele diploma’s bij je hebt. Ook checken we jouw referenties.


Een baan die bij jou past

Als het goed zit, stellen we je voor bij een bedrijf. En mocht je nu onverhoopt niet in aanmerking komen voor een functie, dan laten we dat ook altijd even weten. In dat geval gaan we graag op zoek naar een baan die wél bij je past. De kans op het vinden van een baan is het grootst als je jouw profiel zo volledig mogelijk invult.

Werknemer

Flexwerker: aantrekkelijker dan het lijkt

Een vast contract? Dat krijg je tegenwoordig niet snel meer. Maar flexwerk is veel aantrekkelijker dan je misschien denkt. Want via flexcontracten kan je tot 5,5 jaar aan de slag bij een werkgever, terwijl je met tijdelijke contracten vaak na 2 jaar moet vertrekken. Je hebt dus langer de tijd om jezelf te bewijzen en een vast contract in de wacht te slepen.

Opstapje naar vaste baan of vast flexwerk

Sterker nog, de meeste bedrijven kiezen tegenwoordig heel bewust om eerst iemand via het uitzendbureau in te schakelen. Ze gebruiken de flexperiode als proefperiode. Blijkt dat je na een half jaar of jaar goed presteert, dan nemen ze je over van het uitzendbureau. Maar misschien wil je juist flexibel blijven en afwisselend werk houden. Ook dan zit je bij Van der Laan Uitzendbureau goed. Als jij gemotiveerd bent en je werk goed doet,  zorgen wij dat jij aan de gang blijft bij wisselende opdrachtgevers.

Bij ons ben je geen nummer

Bij Van der Laan kom je terecht in een warme omgeving. Er heerst een informele sfeer en we zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent. We willen weten waar je goed in bent en wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Zodat we je ze zo snel en goed mogelijk kunnen helpen aan een baan die bij jou past. En hebben we die gevonden? Dan gooien we je niet in het diepe. Je krijgt van ons namelijk uitgebreide uitleg voor je aan de slag gaat in je nieuwe baan. Oh ja, en natuurlijk kun je ervan uitgaan dat we op tijd jouw salaris storten. Zoals het is afgesproken in de CAO!

Schrijf je nu in bij Van der Laan

Ben jij gemotiveerd? Een doorzetter met een een klant- en servicegerichte instelling? En beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift? Schrijf je dan vandaag nog in bij Van der Laan.

Online marketing