HRM Solutions

Werving en Selectie

Wij zoeken de speld uit de hooiberg

De juiste werknemer vinden. Dat is soms zoeken naar een speld in een hooiberg. En daar heeft u waarschijnlijk geen zin in. Of tijd voor. Kies daarom voor Van der Laan. Wij weten de weg in databanken en prikken door opgeklopte cv’s en motivatiebrieven heen. Zo selecteren we snel en efficiënt geschikte kandidaten voor uw bedrijf.

Hoe werkt werving & selectie?

  • Stap 1: We komen langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin inventariseren we uw bedrijf, uw processen en bedrijfscultuur. Ook nemen we door welke vaardigheden en kwalificaties uw toekomstige werknemer moet hebben.
  • Stap 2: We zoeken kandidaten die voldoen aan het samengestelde profiel. Onze HR-professionals spreken die kandidaten en checken hun referenties.
  • Stap 3: We stellen aan de hand van cv’s een aantal kandidaten aan u voor. U bepaalt zelf met wie u in gesprek gaat.
  • Stap 4: U kiest een kandidaat en neemt hem of haar in dienst.

No cure, no pay: dat durven we aan!

Bij Van der Laan zijn we ervan overtuigd: wij vinden de kandidaat die u zoekt. Daarom werken we volgens het principe van no cure, no pay. Ontbreekt de klik of kunt u beargumenteren dat geen van de kandidaten geschikt is om uw vacature in te vullen? Dan krijgt u ook geen rekening. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze HR-professionals.

Online marketing