Wie zijn wij

“Vraag en aanbod bij elkaar brengen, ondersteuning bieden, denken in oplossingen en persoonlijk contact, maken ons sterk zodat wij de beste dienstverlening kunnen bieden.” 

Van der Laan is een allround personeelsdienstverlener. De missie ligt in het brede werkveld van Transport & Logistiek, Zorg& Welzijn, ICT en Bouw & Techniek. In deze branches faciliteren wij een tal van bedrijven. Wij doen dit aan de hand van: uitzenden, payrolling, werving & selectie, detachering en salarisadministratie.

Van der Laan Group is ruim 10 jaar geleden opgericht. Een team van professionals verzorgt dagelijks kwalitatief hoogwaardige dienstverlening vanuit het kantoor in Nieuwegein.

Werken bij Van der Laan houdt in dat je komt te werken bij een informele en groeiende organisatie. Wij zijn constant opzoek naar vernieuwing en verbetering voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Plezier in het werk vinden wij belangrijk. Werken bij Van der Laan is dan ook werken met een “fijne club collega’s” persoonlijk contact vinden wij een belangrijke voorwaarde voor een prettige samenwerking.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert