Vacatures Zorg en Welzijn | Van der Laan

Werken in de zorg? Of aan de slag bij een welzijnsinstelling? De leukste vacatures in zorg en welzijn vind je bij Van der Laan Uitzendbureau. Uitdagende banen, met leuke collega’s en natuurlijk een prima salaris. Met onze vacatures zorg je goed voor jezelf!

Zorg vacatures voor starters en professionals

Misschien heb jij net je opleiding verpleegkunde of social work afgerond. Of ben je juist toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg. Waar je ook staat in jouw loopbaan, wij helpen je bij de volgende stap. Met de leukste zorg vacatures voor starters en professionals. Bekijk snel ons actuele aanbod om te zien of we een zorgbaan hebben die jou aanspreekt. Je kunt direct online solliciteren op een van onze vacatures in de zorg.

Welzijn vacatures die jou op het lijf geschreven zijn

Ook als je liever bij een welzijnsinstelling aan de slag gaat, kunnen wij je helpen. We hebben namelijk regelmatig welzijn vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag als zorgconsulent, thuiszorgmedewerker, ambulant hulpverlener of sociaal werker. Door de grote vraag naar welzijnswerkers wisselt ons vacature aanbod snel. Solliciteer dus direct als je een leuke welzijn vacature ziet.

Schrijf je in en ontvang automatisch zorg en welzijn vacatures

We hopen natuurlijk dat de zorgfunctie of welzijnsbaan die jij zoekt ertussen staat. Maar is dat niet het geval? Schrijf je dan gewoon even in bij Van der Laan. Dan brengen we jou als eerste op de hoogte als er vacatures in zorg en welzijn zijn die bij jou passen. 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert