HRM Solutions

Zorg en welzijn uitzendbureau

Van der Laan is een zorg en welzijn uitzendbureau voor alle professionals in de zorg. U kunt uitstekend bij Van der Laan terecht voor een baan in de zorg, maar ook als u personeel thuiszorg zoekt. Vanuit ons zorg en welzijn uitzendbureau bedienen wij vele klanten en wij helpen professionals snel aan werk.

Van der Laan is ook een uitzendbureau voor medisch personeel met hoge kwalificaties. Onze vacaturebank bestaat uit veel verschillende medische instanties die wij voorzien van gekwalificeerd personeel. Wij zenden personeel snel uit en tevens verzorgt Van der Laan bemiddeling voor het creëren van een tijdelijke of vaste baan.

Zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan is allround ingesteld, waardoor wij alle segmenten van de zorg bedienen. Voor werknemers en werkgevers.

Uitzendbureau medisch personeel

Als u specifieke kwalificaties heeft kunnen wij voor u aan de slag als uitzendbureau voor medisch personeel. Van der Laan zal voor u een klinkende werkgever vinden waar u op korte termijn aan de slag kunt. Bij ons uitzendbureau voor medisch personeel zijn de mogelijkheden zeer divers. Van der Laan gaat adequaat met alle wensen om, zodat het werken in de gezondheidszorg door elke betrokken partij als erg prettig ervaren wordt.

Werken als doktersassistente, werken als verpleegkundige of in één van de vele andere vakgebieden. Van der Laan is uw uitzendbureau medisch personeel die voor elke situatie de beste ‘match’ creëert tussen werknemer en werkgever.

Werken in de gezondheidszorg

Door de allround benadering van het zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan kan u in alle relevante takken van de zorg terecht. Werken in de gezondheidszorg is een breed begrip. Dat weten wij maar al te doen. Wij zullen met ons netwerk en onze kennis voor u een passende baan in de zorg zoeken.

Als werkgever heeft u met Van der Laan een uitstekende partner voor het zoeken van personeel dat aan uw kwalificaties en eisen voldoet. U zoekt personeel thuiszorg of een verpleegkundige? U neemt contact op met zorg en welzijn uitzendbureau Van der Laan en wij verzorgen het juiste personeel.

Online inschrijvenContact opnemen

Online marketing